مواد اولیه برای ۶نفر:
۲ قاشق سوپ خوری روغن
۱ پیمانه پیاز خرد شده متوسط
۲ عدد سیر قیمه قیمه شده
۱ پیمانه هویج درشت خرد شده
۶ پیمانه آب مرغ
۱ قاشق سوپ خوری ریحان تازه خرد شده یا ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک
۴ پیمانه کلم پیچ تازه خرد شده معادل ۲۲۵ گرم
۴/۱ قاشق چای خوری نمک
۸/۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
۲/۱ پیمانه عدس قرمز
طرز تهیه:
در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم. پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم, برای ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم. بعد آب مرغ و ریحان خشک(در صورت استفاده) را اضافه می کنیم شعله را کم می کنیم و برای ۱۰ دقیقه با در روی شعله می گذاریم. کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه(درصورت استفاده) را اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد. اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز, شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.